Voor Ine van der Horn fotografeer ik regelmatig haar gemaakte werken en soms, als het maak proces langer duurt, fotografeer ik het werk in wording. Zo kan Ine het proces van het maken van haar werk goed documenteren en natuurlijk aan haar (toekomstige) klanten laten zien.
Voor het project in wording "boommensen". Ben ik vooral tussen de "mensen" in gaan zitten/liggen en heb zodoende het werk gefotografeerd vanuit een perspectief die anderen niet snel kiezen. Het was voor mij eigenlijk meer een portret shoot. De essentie van proberen vast te leggen door een verbinding te zoeken met de geportretteerde, in dit geval de "boommens". Het resultaat, is hieronder te zien. 
Onderstaand is een serie te zien, dat heet #iseefaces. Het doel was in dit geval, goed laten zien wat dit werk is en hoe het er in een neutrale omgeving uitziet. Dit werk is gereed en te koop via: Ine van der Horn
Onderstaand werk is gemaakt voor het project: Who is afraid of yellow too?. De bedoeling was binnen dat project een simpel geel jurkje te gebruiken binnen een kustwerk. Ine en gele jurkjes zijn geen gelukkige combinatie. Dat is wat in dit gezamenlijk werk te zien is. 

De vraag die Ine stelt:  Pak je de jurk aan?

You may also like

Back to Top