Voor Groenveste en Bureau de Haan uit Staphorst heb ik alle 43 medewerkers in drie dagen fotografisch geportretteerd. Daarbij heb ik van de meeste mensen ook nog een kort filmpje gemaakt. Waarin door de toepassing van attributen uit hun werk, de functie duidelijker wordt. Dit is een tweeluik geworden. Van een stilstaand en een bewegend beeld. Het resultaat is hieronder te zien. Het betreft een kleine selectie van een aantal films en foto's.

Beide bedrijven (Groenveste en Bureau de Haan)  werken intensief samen en houden zich bezig met het realiseren van op maat gemaakte woningen. Vanaf de architect tot en met de bouw. Alles onder een dak. 

De combinatie van beeld en film vind ik heel communicatief en zou veel meer toegepast kunnen worden. Deze opdracht heb ik drie dagen op lokatie in Staphorst gemaakt en vervolgens uiteraard bewerkt vanuit mij eigen studio in Utrecht. 

De afbeeldingen en de films zullen worden gebruikt in de externe en interne communicatie middelen. Ook heb ik dezelfde beelden in een vierkant formaat opgeleverd voor sociale-media toepassingen zoals LinkedIn. 

Ook geïnteresseerd? Mail of bel mij gerust.

You may also like

Back to Top