Hallo, Welkom op mijn website!

Als kleine jongen was ik al bezig met fotografie. Vanuit mijn vroege jeugd ben ik regelmatig met stilstaand en bewegend beeld geconfronteerd alsmede grafiek. Daarmee heb ik een heldere kijk op het medium ontwikkeld en kun je grafische stijlelementen terugvinden in mijn werk. Na mijn grafische opleiding en daar een aantal jaren in gewerkt te hebben ben ik mij in marketing gaan verdiepen. In mijn werk gaan deze liefdes hand in hand. Voor mij een ideale combinatie, omdat ik hiermee een persoon, of bedrijf help, zich écht te laten zien en profileren. 

Ik ben dankzij mijn achtergrond zowel sterk in beeld als in woord, door deze combinatie zet ik jou goed neer. Om te beginnen ga ik op zoek naar jouw verhaal en drijfveren. Dat interesseert mij. Ik vind het mooi om jou vervolgens te laten zien zoals je écht bent. 

We kunnen in relatief weinig tijd een goed portret van jou, of jouw bedrijf neerzetten, maar liever praat ik met jou om te voelen hoe jij in elkaar zit , om jou vanuit mijn hart, verstand en creativiteit, precies zo te portreten  dat jij herkenbaar bent. Op die manier help ik je echt bij jouw profilering; niet te gelikt, of gemaakt, maar zoals ik jou zie en jij gezien wilt worden. 

Naast portretfotografie en bedrijfsreportages, houd ik mij bezig met kunstfotografie en vrij werk, zoals ‘Wij zijn er’, over mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Wanneer ik met mijn foto’s de mens voor de lens echt tref zie je niet hun kwetsbare afbeelding maar hun sterke persoonlijkheid. Ieder mens heeft een eigen verhaal en is daarmee uniek en fantastisch.

Verder ben ik vaste fotograaf voor meerdere opdrachtgevers, zoals The Explore Rotterdam. Bureau Zorgmarketing, Marianne Kemp en Ine van der Horn.

Als kunstfotograaf word ik vooral blij van de interactie tussen mens en kunst, maar leg ook het kunstwerk zelf graag vast. Kijk gerust bij kunst voor een goede indruk. Of kijk naar eerder werk om te zien of mijn stijl bij jou past. Ik hecht aan engagement, houd van eenvoud, kwetsbaarheid, vorm, licht en schaduw. Een grafische benadering van het medium fotografie. 

Neem vrijblijvend contact met mij op, als mijn stijl en werkwijze jou aanspreekt. Ik leer je graag kennen!
BEDRIJFSREPORTAGE

BEDRIJFSREPORTAGE

PORTRETTEN

KUNSTOBJECTEN EN -EXPOSITIES

VRIJ WERK

Back to Top